Praktisk Solidaritet

Vi är en del av

Praktisk Solidaritet är en solidaritetsorganisation som är en partipolitisk och religiöst obunden ideell förening med fyra medlemsorganisationer, Brödet och Fiskarna, Emmaus Fredriksdal, Emmaus Åkvarn och Gävleborgs biståndsgrupp.

Organisationens vision är ”En solidarisk och hållbar värld” och dess mission är att tillsammans med folkrörelser och lokala organisationer i världen arbeta för en solidarisk, rättvis, jämlik och hållbar värld. Detta gör man genom att materiellt och politiskt stödja olika folkrörelser och organisationer världen över.

PS har även till uppgift att samordna, stödja och utveckla medlemmarnas verksamhet. PS företräder medlemmarnas gemensamma intressen gentemot myndigheter, institutioner och andra organisationer.

Praktisk Solidaritets verksamhet syftar till att tillsammans med folkrörelser och lokala organisationer i världen arbeta för en solidarisk, rättvis, jämlik och hållbar värld. Det är ett långsiktigt arbete som pågår. Verksamheten består till största del av Forum Sydfinansierade projekt i Angola och Colombia, materialsändningar till Bosnien genom IFS Emmaus Bosnien, samt informationsarbete om Västsaharafrågan i Sverige.

RING OSS

Västerås 021- 104470 
Köping 0221-456590
Enköping 0171 - 44 28 44

MAILA OSS

ÖPPETTIDER

Våra butiker har öppet:
Vardagar 10-18
Lördagar 10-14

GILLA OSS PÅ FACEBOOK

All aktuell information som t.ex ändrade öppettider i våra butiker och liknande blir ni uppdaterade om på facebook.

Både Västerås och Köping har varsin facebooksida.

VÄSTERÅS
 

  • Brödet & Fiskarna Västerås facebook

KÖPING

 

  • Brödet & Fiskarna Köping Facebook

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

Västeråsbutiken har även ett instagramkonto där vi visar nyheter i vårt sortiment och når ut med information som rör butiken. 

Missa ingenting och följ oss på Instagram!

  • Brödet & Fiskarna Instagram

HITTA TILL OSS

Klicka på kartan för att hitta till våra Second Hand-butiker i Västerås, Köping & Enköping.

Klicka här för att se adresser & kontaktuppgifter.